El pintor Joan Rebull rep la insígnia de plata de l’Arxiconfraria de la Cinta

El pintor Joan Rebull rep la insígnia de plata de l’Arxiconfraria de la Cinta

La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta ha lliurat la insígnia de plata al pintor Joan Rebull per la seva dedicació i implicació constant cap a l’entitat. La donació de la seva obra pictòrica ha servit en més d’una ocasió com imatge dels actes de l’Arxiconfraria, l’última vegada a les Festes de la Cinta de 2022 amb un quadre on es reproduïa la façana de la catedral un cop restaurada.

Rebull, natural de l’Ametlla de Mar es defineix com “un calero-cintero”,  i és l’autor entre altres obres del mural “Pujada de la Mare de Déu a Mig Camí” de l’ermita de la Mare de Déu de la Providència de Tortosa,  del mural “La Transfiguració de Jesús” de l’església parroquial El Salvador de Castelló, l’obra “Aigua, Mare de Déu de l’Aldea i d’alguns dels murals de l’església parroquial de Campredó.

L’acte d’imposició de la insígnia a càrrec del Primer Majordom de l’Arxiconfraria de la Cinta, Joan Bonfill, ha tingut lloc al Palau Episcopal amb la presència del Bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, i l’alcaldessa Meritxell Roigé.

 

sorteix
categories
Agenda

march, 2023

SALUTACIONS
SALUTACIÓ DEL PRIOR Salutació del Primer Majordom, Joaquin del Pino Homedes
altres
Himnes d’amor a la Mare de Déu de la Cinta Feste cofrare

PRIMERA CONFERÈNCIA DE L’ANY JUBILAR AMB UNA CAMBRA DE COMERÇ PLENA A VESSAR

X