Salutació programa de festes de La Cinta 2014

Salutació programa de festes de La Cinta 2014

Ja arriben les festes de la nostra patrona la Mare de Déu de la Cinta.

La mùsica de gaites i tamborins pels carrers de la ciutat, la capta que organitza la Reial Arxicofraria anuncien l’inici de les Festes Majors.

Així arriben uns dies d’esclat popular de devoció mariana o participa la gent de totes les nostres terres.

Hem passat un any amb una intensa activiitat a la Arxicofraria i com a primer Majordom m’agradaria destacar alguns dels fets més rellevants.

Les obres de la llanterna de la Capella de la Cinta, sense cap dubte ens han marcat dia a dia. Gràcies a les donacions del poble l’ajuda de la Diputació Provincial de les administracions local i autonomica hem pogut dur a terme aquest projecte i per fi podem dir que tenim la Capella totalment restaurada.

Agrair també a tots els participants en el concert solidari la seva contribució en esta restauració.

L’emotiva i excepcional sortida de la Relíquia de la Mare de Deu de la Cinta per visitar la parròquia de Bitem amb motiu del tres cent aniversari de la Mare de Déu de l’Oliva.

Ressaltar també el treball continu del Banc d’Aliments que cada dia dona ajuda a més persones necessitades.

No podem olbidar que el 2017 fara cuatrecents anys que es va fundar la Reial Arxicofraria i és per això que hem creat una comissió de recerca per anar treballant els cobjectius socials, culturals i religiosos a celebrar.

La solicitud des del Bisbat d’un any jubilar per 2017 a la Sta. Seu de Roma sera un motiu de estraordinària celebració per la ciutat de Tortosa.

Es un honor per a la Reial Arxicofraria de Ntra Sra. de la Cinta l’acceptaciò a portar l’estendard Principal pel Monsenyor Polo Gualtlerl, conseller de la secretaria d’Estat de Vaticà, al qui acompanyaran com a borlistes la Sra. Ma. Dolores Garcia Mascarell presidenta d’honor de Red Madre i D. Jose Luis MEndoza Pérez president i fundador de la Universitat Catòlica San Antonio de Murcia.

Voldria acabar agraint l’ajudaque he rebut de tots els membres de la Arxicofraria, aixi com també molt especialment la col·laboració rebuda per la Cort d’Honor de la Mare de Déu de la Cima durant tot aquest any.

Ha estat un any il·lusionant, dinàmic i ple d’emocions Tortosins i tortosines viviu en intensa il·lusio de la MAre de Déu de la Cinta sobre tot!

Bones Festes de la Mare de Déu de la Cinta.

sorteix
categories
Agenda

march, 2023

SALUTACIONS
SALUTACIÓ DEL PRIOR Salutació del Primer Majordom, Joaquin del Pino Homedes
altres
Himnes d’amor a la Mare de Déu de la Cinta Feste cofrare

PRIMERA CONFERÈNCIA DE L’ANY JUBILAR AMB UNA CAMBRA DE COMERÇ PLENA A VESSAR

X