Del 18 al 31 de juliol, exposició fotogràfica dedicada a la catedral i a la Mare de Déu de la Cinta

Del 18 al 31 de juliol, exposició fotogràfica dedicada a la catedral i a la Mare de Déu de la Cinta

La Reial Arxiconfraria de la Cinta obrirà al públic, del 18 al 31 de juliol, una exposició en la qual es mostraran les obres de nou fotògrafs locals que han respost a la iniciativa de captar imatges específiques relacionades amb la catedral de Tortosa i la Mare de Déu de la Cinta. En total, s’hi podran veure més de trenta obres de Rafael Ricote, Ernest Sesé, Tomàs Serrato, Baptiste Pla, Paco Luque, Manel Estorach, Pili Fontanet, Kiu i del mateix fotògraf de l’Arxiconfraria, Amador Gisbert.

Es tracta de poder mostrar, des de diferents òptiques, la bellesa, majestuositat i riquesa del temple a partir de les diferents tècniques que utilitzen els convidats a la mostra. Les facilitats que s’han donat des del bisbat per poder desenvolupar, durant una jornada específica, la captació de les diferents imatges són un dels elements que permetran tindre unes fotografies especialment treballades. Segons Lorenzo Pérez, primer majordom de la Reial Arxiconfraria, l’exposició recollirà molts espais i racons de la catedral, “alguns, molt coneguts i potser d’altres que poden passen desapercebuts per a la majoria de nosaltres”.

L’exposició també està pensada com un concurs entre els mateixos participants, ja que es donaran tres premis: a la millor imatge de tema específic de la catedral, a la millor fotografia que tinga com a referent la Mare de Déu de la Cinta i a la millor que estiga dedicada a la reial capella. La idea és poder donar continuïtat a la iniciativa, que en pròximes edicions puguen sumar-s’hi nous fotògrafs i, així, anar mostrant al públic en general el gran patrimoni que hi ha a la catedral i a la reial capella de la Cinta.

L’entrada per a l’exposició serà gratuïta.

sorteix
categories
Agenda

march, 2023

SALUTACIONS
SALUTACIÓ DEL PRIOR Salutació del Primer Majordom, Joaquin del Pino Homedes
altres
Himnes d’amor a la Mare de Déu de la Cinta Feste cofrare

PRIMERA CONFERÈNCIA DE L’ANY JUBILAR AMB UNA CAMBRA DE COMERÇ PLENA A VESSAR

X