EL BANC D’ALIMENTS DE LA CINTA GUARDONAT AMB EL PREMI “DÓNA’M LA MÀ”

EL BANC D’ALIMENTS DE LA CINTA GUARDONAT AMB EL PREMI “DÓNA’M LA MÀ”

El Banc d’Aliments de la Reial Arxiconfraria de la Mare de Déu de la Cinta, ha estat guardonat amb el premi “DÓNA’M LA MÀ” que atorga l’Associació Mn. OVIDIO TOBÍAS.

L’acte tinguè lloc a l’Espai Sant Doménec, presidit pel Sr. Bisbe de la Diòcesi, acompanyat de l’Alcalde de la ciutat i del president de l’Associació Mn. OVIDIO TOBÍAS, i Vicari General Mn. Josep LLuis Arín.

El premi, que ja ha arribat a la seva XIIIena edició, vol reconèixer públicament, els valors humans i cristians de persones i/o entitats, que voluntàriament i de manera generosa ajuden a la societat.

En aquesta ocasió, el jurat ha concedit el premi al Banc d’Aliments de la Cinta, d’entre un total de 38 finalistes del premi. Així mateix, s’ha concedit una menció d’honor al Grup d’Esplai Blanquerna, en reconeixement de la tasca que venen realitzant en la sensibilització dels valors a la joventut.

Recordem que el Banc d’Aliments de la Cinta està portant a terme una tasca de distribució d’aliments entre les persones necessitades de la nostra ciutat i pobles propers; i que gràcies a la fonamental col·laboració d’empreses, comerços i particulars de la zona permetrà assolir la xifra de més de 21 tones d’aliments entregats.

El Primer Majordom de la Reial Arxiconfraria Joaquim Amaré, acompanyat dels reponsables del banc d’Aliments Lorenzo Pérez i Josep Ma Utges, agraí el premi tot i destacant els mèrits de tots els 38 finalistes.

Els responsables del Banc d’Aliments de la Cinta es comprometeren a continuar treballant en favor d’aquest sector de la societat que tantes dificultats està passant amb motiu de la greu situació econòmica actual.

Tortosa, 3 de setembre de 2012

sorteix
categories
Agenda

march, 2023

SALUTACIONS
SALUTACIÓ DEL PRIOR Salutació del Primer Majordom, Joaquin del Pino Homedes
altres
Himnes d’amor a la Mare de Déu de la Cinta Feste cofrare

PRIMERA CONFERÈNCIA DE L’ANY JUBILAR AMB UNA CAMBRA DE COMERÇ PLENA A VESSAR

X