Salutació del Primer Majordom, Francesc Faiges

Any: 2015
Salutació del Primer Majordom, Francesc Faiges

Com a persona nascuda a Tortosa i Pertanyent a una família molt devota de la Mare de Deu de la Cinta, és un gran honor i un privilegi assolir el càrrec de primer majordom de la Reial Arxiconfraria de la Cinta durant aquest any 2015, i és per això que vull agrair en primer lloc a totes les persones que han confiat en mi per portar a terme aquest compromís, que he acceptat amb humilitat, satisfacció i molta il·lusió.

Durant aquest any son moltes i variades les activitats programades, des de la restauració de la imatge de la Verge de la Cinta del Mont Caro, a càrrec de la Arxiconfraria, fins a la visita de la nostra Relíquia a Calaceit per commemorar la seva estada, a la esmenada ciutat, fa dos-cents anys per ser custodiada durant la guerra del francès.

Tanmateix i seguint la nostra idea d’apropar la Arxiconfraria a la societat i promoure la devoció de la Santa Cinta entre les noves generacions, hem fet una total renovació de la nostra pàgina web per fer-la mes àgil, dinàmica i atractiva.

Per acabar, només recordar-vos que el nostre bisbat està preparant la sol·licitud per demanar l’any jubilar per a el 2017, commemorant d’aquesta manera els 400 anys de la fundació de la nostra Arxiconfraria.

Tortosines i tortosins, la Arxiconfraria vol agrair-vos el vostre suport i, com sempre, us animem a participar i gaudir de tots els actes programats per tal de mantenir i difondre la devoció a la Santa Cinta durant el 2015.

NOSTRA CINTA SOBRETOT !!

Francesc Faiges, Primer Majordom

sorteix
Agenda

december, 2022

SALUTACIONS
SALUTACIÓ DEL PRIOR Salutació Primer Majordom, Joan Bonfill Lacruz
altres
Himnes d’amor a la Mare de Déu de la Cinta Feste cofrare

PRIMERA CONFERÈNCIA DE L’ANY JUBILAR AMB UNA CAMBRA DE COMERÇ PLENA A VESSAR

X