Salutació del Primer Majordom, Francesc Faiges

Any: 2015
Salutació del Primer Majordom, Francesc Faiges

Com a persona nascuda a Tortosa i Pertanyent a una família molt devota de la Mare de Deu de la Cinta, és un gran honor i un privilegi assolir el càrrec de primer majordom de la Reial Arxiconfraria de la Cinta durant aquest any 2015, i és per això que vull agrair en primer lloc a totes les persones que han confiat en mi per portar a terme aquest compromís, que he acceptat amb humilitat, satisfacció i molta il·lusió.

Durant aquest any son moltes i variades les activitats programades, des de la restauració de la imatge de la Verge de la Cinta del Mont Caro, a càrrec de la Arxiconfraria, fins a la visita de la nostra Relíquia a Calaceit per commemorar la seva estada, a la esmenada ciutat, fa dos-cents anys per ser custodiada durant la guerra del francès.

Tanmateix i seguint la nostra idea d’apropar la Arxiconfraria a la societat i promoure la devoció de la Santa Cinta entre les noves generacions, hem fet una total renovació de la nostra pàgina web per fer-la mes àgil, dinàmica i atractiva.

Per acabar, només recordar-vos que el nostre bisbat està preparant la sol·licitud per demanar l’any jubilar per a el 2017, commemorant d’aquesta manera els 400 anys de la fundació de la nostra Arxiconfraria.

Tortosines i tortosins, la Arxiconfraria vol agrair-vos el vostre suport i, com sempre, us animem a participar i gaudir de tots els actes programats per tal de mantenir i difondre la devoció a la Santa Cinta durant el 2015.

NOSTRA CINTA SOBRETOT !!

Francesc Faiges, Primer Majordom

Any Jubilar 2017
any jubilar
Agenda

desembre, 2017

Sort Options
3decTot el dia11,00 h. Missa Dominica
8decTot el dia12,00 h. Missa solemne de clausura de l’Any Jubilar
SALUTACIONS
SALUTACIÓ DEL PRIOR Salutació Primer Majordom,  Javier Colina Villanueva
altres
Himnes d’amor a la Mare de Déu de la Cinta Feste cofrare

PRIMERA CONFERÈNCIA DE L’ANY JUBILAR AMB UNA CAMBRA DE COMERÇ PLENA A VESSAR