Salutació Primera Majordoma, Mabel Marcos Martin

Any: 2019
Salutació Primera Majordoma, Mabel Marcos Martin

Benvolgudes i benvolguts confrares,

Avui tres de novembre de 2019, he tingut el gran honor de ser escollida com a primera Majordom de la nostra estimada Arxiconfraria, motiu pel qual em sento profundament agraïda, i us asseguro que aquest dia quedarà marcat al calendari de la meva vida com un dels mes emotius i gratificants, com a tortosina i com a devota de la Mare de Déu.

Formar part de la arxiconfraria sempre ha estat un orgull, però rebre el càrrec de primera majordom es un veritable privilegi, que assumeixo, en humilitat, compromís i en molt d’entusiasme. Ingredients tots indispensables per treballar de forma responsable i poder assolir els objectius proposats.

No es fàcil convertir en paraules els sentiments i les emocions, i crec que cada primer majordom ha viscut aquesta experiència de forma íntima i personal, però tots tenim una idea comú i una mateixa finalitat que es la nostra raó de ser, i que no és altra que fomentar la devoció a la nostra patrona i fer realitat els principis humanitaris de solidaritat, ajuda i consol als més necessitats. Podem expressar-ho de mil formes diferents però aquests son els nostres principals fonaments. Es per això que honrant la memòria dels que ens han precedit, hem de continuar endavant seguint el seu exemple, i millorant si cal, per mantenir viva la flama de la Nostra Cinta, que es la que ens il·lumina i de ben segur ens portarà a bon lloc. En això confio, així com en la inestimable col·laboració de tota la junta per continuar treballant i fent camí, de forma seria i rigorosa.

Em resta només donar-vos les gràcies, a tots i a cada un dels membres de la arxiconfraria per confiar en mi, us garanteixo que faré tot el que millor sàpiga, en treball, dedicació i molta il·lusió, sempre en la millor de les intencions.

I, si em permeteu, no voldria acabar sense fer menció a tots el devots de la Mare de Déu, confrares o no, per que en la seva presència i suport, dignifiquen i donen sentit a la nostra tasca.

MOLTISSIMES GRÀCIES A TOTS, I COM SEMPRE : “NOSTRA CINTA SOBRE TOT”

Mabel Marcos Martin, Primera Majordoma de la Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta

sorteix
Agenda

march, 2023

SALUTACIONS
SALUTACIÓ DEL PRIOR Salutació del Primer Majordom, Joaquin del Pino Homedes
altres
Himnes d’amor a la Mare de Déu de la Cinta Feste cofrare

PRIMERA CONFERÈNCIA DE L’ANY JUBILAR AMB UNA CAMBRA DE COMERÇ PLENA A VESSAR

X